inat-och-utatAtt leda sig själv är ett tecken på att du har släppt beroende av andra och börjar veta vad du vill med ditt liv, du har börjat komma ur den falska tryggheten av att ta hand om andra i första hand istället för dig själv. Hur gör du när har fastnat? vad behöver du för att komma utanför trygghetszonen, platsen där dina förmågor och styrkor kan få komma fram?. Vet du att ditt liv har ett syfte, du har inte kommit hit för lida och må dåligt, utan du har uppdrag att förmedla. Självledarskap är sätt att använda sin självomsorg och självkärlek att bygga upp relationen till dig själv och när du har en större trygghet i dig själv, kan du möta andra utan att varken behöva ta hand om dem eller jämföra dig, utan ha tillgång till hela dig. svartvit-utan-srack

Här kommer en inbjudan till en Masterclass där Birgitta Granström upphovskvinnan av LifeSpiderSystemTM kommer att prata om begränsningar som du kanske inte vet om att du har, och kan skriva om din historia genom att bli medveten.

Birgitta Granström är pionjären inom coaching – ifrån Sverige – som nu lever sitt drömliv med sina hästar och minigetter i Kalifornien. Hon har spenderat de senaste 25 åren på att hjälpa människor att komma förbi sinabegränsningar och programmeringar för att kunna leva livet på sina villkor.

Anmäl dig här: Klicka på länken till Masterclassen

Redan 2002 grundade hon den första ICF-Ackrediterade (International Coach Federation) Coachutbildningen I Sverige. Birgitta var ordförande för ICF Nordic i Stockholm 2002-2004. Hon har även varit Vice President för medlemskap i SDPCA (San Diego Professional Coaching Alliance), mentor vid SACC San Diego (svenska amerikanska handelskammaren), suttit i styrelsen för SWEA International San Diego samt varit den internationella landskontakten för IONS (Institute of Noetic Science) i Skandinavien och Island.

2007 tog hon friheten till en ny nivå när hon reste runt i världen som digital nomad för att utforma sitt egna system för personlig utveckling. Birgitta ansåg att de system som fanns inte räckte till . LifeSpider System™ är en revolutionerande upptäckt om människans utveckling och det sjätte trappsteget i Maslows behovstrappa. Systemet bygger på 25 års erfarenhet av utbildning inom personlig utveckling, tusentals coach klienter, hundratals certifierade ICF coacher, mer än 30.000 timmars forskning inom filosofi, religion, kvantfysik, och slutligen LifeSpider Coaching med hundratals människor, och 47 utbildade och licensierade Lifespider System™ coacher.

Idag består LifeSpider Galaxy av flera olika nivåer och i den här Masterclassen bjuder Birgitta in oss att nosa lite på det första steget genom djupa insikter och många skratt.