fbpx

hej

Jag är Kia Helles

Lic. Intuitiv Lifespider & ledarskaps coach, författare och föredragshållare

Soulful transformation – Din själsliga PT

“A LifeSpider coach is a master of life that brings people into the new paradigm”

Kia hjälper empater och högkänsliga HSP rebeller och divor, filosofer och kreativa, ledare, adhd, introverta att hitta sitt själfulla ledarskap och en djupare mening med det de gör, både privat och i yrkeslivet.

Är du framtidens empatiska och högkänsliga ledare

KIAS SOUL MISION

Låter du rädslor och motstånd stoppa dig?

Att inte ha kontakt med själen är ofta förknippat med en oro och rastlöshet, tom brist på självkärlek och självkänsla.

Att man trycker ner sina drivkrafter är ofta ett tecken att man har brist på självförtroende. Hur skulle det vara om ingenting höll dig tillbaka? Jag vet hur det känns, för jag har själv varit där, frustration är ofta en känsla av att inte leva i sin fulla potential. Rädslor tar energi när man samtidigt vet att det finns något mer inom mig som vill ut. Något stort som jag ska göra och vil och kan bidra med.

“Kia har ”commitat” sig att hjälpa empater, högkänsliga, introverta och medberoende changemakers och rebeller att hitta meningen med sina liv och  ta fram sin enastående styrka för att kunna leva sina livsuppdrag fullt ut och skapa sitt bästa liv”.

VARFÖR?

Kia hjälper dig att förändra världen, din inre och den där ute som behöver dig extremt mycket just nu så att du kan skapa magi med dina unika gåvor och utgå från din unika livskod. 

Hon är genuint intresserad av människor och hur de är funtade. Kia är också samtalsterapeut och mentor, med hennes expertis inom ”Inre barn” arbete och medberoende, som är brist på självkärlek, bekräftelse och att kunna leda sitt eget liv. Kia hjälper sina klienter att läka och ta fram styrkan i sig själva och hitta livssyften och de livsprojekt som de är här för att påbörja. Hennes erfarenhet att leva utomlands hjälper hennes kunder att hantera kulturskillnader och att lära sig att se det bästa ur varje situation.

Jag växte upp som väldigt snäll och anpassad, tills jag inte var det längre. Som en magnet drogs jag till fel människor. Folk sa jag var rädd och överkänslig. Med tiden utvecklades ett starkt medberoende där vanan att hjälpa andra med tiden ledde till svårigheter att sätta gränser. Det var andra som ledde mitt liv och jag levde enom andra. Självkänsla och självförtroende urholkades och livet började kännas meningslöst för jag hade tappaat kontrollen. Frustration och förvirring kan vara en otroligt bra plats att börja om på.

Jag hittade ett webinar med Birgitta Granström som handlade om rädslor och så fort jag hörde henne visste jag att jag ska ha vad hon har. Jag måste lära mig allt hon vet. Jag läste allt om Lifespidersystem och tog varenda utbidlning som hon hade och utbildade mig till coach och lifespider coach. Jag förstod att jag hade lämnat bort min kraft, mina drömmar och anpassat bort mig själv. Lifespidersstem gav mig pusselbitarna som saknades, ledarskapet som behövdes och meningen med mitt liv som fyllde tomrummet av min förlorade kontroll och gav mig livet, passionen oc glädjen tillbaka.

 

Hur då?

Kia tar dig i handen och med fingertopskänsla leder hon dig till den plats där du kan vara ditt absolut bästa jag. Oavsett om du är entreprenör, företagsledare, anställd eller ensamstående mamma/pappa, rebell eller diva, har adhd eller är introvert kan du alltid skina mer och skapa magi med sin unika kraft och ditt stora hjärta. Kia är en varm och själfull coach med stort hjärta som hjälper sina klienter att läka gamla mönster, uppleva sin egen storhet, sin kreativitet och lekfullhet. Kia hjälper till att hitta anledningen till att du föddes, dina drivkrafter och livsändamål och att manifestera dina vildaste drömmar.

Detta har jag gjort & lärt

W

Dipl. Samtalspedagog

W

Cert. Samtalsterapeut

W

Fil.Kand Kulturgeografi

W

Uvecklingspsykologi - barn & undom

W

Neuromedvetenhet

W

Konflikthantering

W

Musikterapi

W

Handledning, coaching & pedagogik

W

Styrkebaserat leadarskap

W

MI Motiverande samtal & pedagogik

W

Soul Tracker

W

Lic. Lifespider Coach

W

Cert. Self Leadership Coach

W

Universal Heart Mentor

W

Write your grief

W

Law of attraction mentor

W

Teambuilding

W

Movie Making

W

Drama

W

Kameran som verktyg

W

Minidokumentär & videojournalist