Hej,

Jag är Kia Helles

Soulful transformation. Din själsliga PT
“A LifeSpider coach a master of life that brings people into the new paradigm” A childrens book writer

Ta kontakt

Du som vill ha tillgång till hela dig själv och din själ och förverkliga dina drömmar, på riktigt.

KIAS SOUL MISION

Låter du rädslor och motstånd stoppa dig?

Att inte ha kontakt med själen är ofta förknippat med brist på självkärlek och att man trycker ner sina drivkrafter. Hur skulle det vara om ingenting höll dig tillbaka? är du redo? Jag vet hur det känns, för jag har själv varit där, frustrerad och rädd och samtidigt vetat att det finns något mer inom mig som vill ut. Något stort som jag ska göra och bidra med. Kia har ”commitat” sig att ta fram det bästa ur människor, och att hjälpa dem att ta fram sina styrkor och bästa förmågor. och skapa sitt bästa liv.

VEM ÄR KIA?

Kia Helles är nyfiken och varmt rekommenderad självledarskaps coach och LifeSpider coach som ”walk the talk” och arbetar bla med attraktionslagen och många andra verktyg. Kia har en examen i kulturgeografi och Appreciative Inquiry och mycket mer. Hon är även HSP dvs högkänslig och vet hur det är att ha ett sinne som tar in med full styrka och bearbetar det som upplevs på ett mycket djupare plan än vanligt.

Varför?

Hon är genuint intresserad av människor och hur de är funtade. Kia är också samtalsterapeut och mentor, med hennes expertis inom ”vuxna barn” arbete och medberoende, som är brist på självkärlek, hjälper hon sina klienter att läka och hitta styrkan i sig själva. Hennes erfarenhet att leva utomlands hjälper hennes kunder att hantera kulturskillnader och att lära sig att se det bästa ur varje situation.

Hur då?

Kia tar dig i handen och leder dig till den plats där du kan vara ditt absolut bästa jag. Oavsett om du är entreprenör, företagsledare eller ensamstående mamma. Kia är en varm och själfull coach med stort hjärta som hjälper sina kunder att uppleva sin egen storhet, sin kreativitet och lekfullhet. Kia hjälper till att hitta att anledningen till att du föddes, dina drivkrafter och livsändamål och att manifestera dina vildaste drömmar.

Detta har jag gjort

W

Soul Tracker

 
W

Dipl Samtalspedagog

 
W

Cert Samtalsterapeut

 
W

Appreciative Inquiry

 
W

Fil.Kand Kulturgeografi.

 
W

Kameran som verktyg.

 
W

Drama

 
W

Cert. Lifespider Coach

 
W

Self Leadership Coach.

 
W

Universal Heart Mentor.

 
W

Styrkebaserat leadarskap.

 
W

Konflikthantering

 
W

Teambuilding

 
W

Movie Making