fbpx

Att gå långt utanför din trygghetszon.

Kommer du ihåg vad du drömde om när du var liten eller yngre? Drömmar du kanske tom skämdes för eller fortfarande skäms för att du har i smyg, för att de verkade så utopiska. Som när jag drömde om att bli mannekäng eller modell på catwalken, eller som i Hollywood och se ut som en filmstjärna på röda mattan. Vi har lärt oss att vi inte ska tro att vi är något, vi har lärt oss att vi är ödmjuka om vi vi ger och ger och inte frågar efter något för oss själva. När vi inte syns eller ens vill synas. För det är narcissistiskt och egotrippat, eller är det verkligen det? Hur mår du när du inte får ta plats eller synas, eller ens uttrycka det som du längtar efter?

Om jag inte hade haft tillgång till mina drivkrafter så hade jag inte vågat vara delaktiga i olika sammanhang, för att det väckte både skuld och skam. Avund kan vara en otroligt destruktiv känsla och den indikerar även att du inte lever din fulla potential eller ens dina drömmar, stor som små. Det var någon som sa att “när vi träffat tre idioter samma dag är det dags att titta inåt”. Jag menar med det att när jag retar mig på andra så är det något inom mig som är otillfredsställt.

Jag har varit i Kroatien och Ilirija Resort och hållit ett föredrag om egot och själen, för 50 kvinnliga entreprenörer, om hur deras samverkan gör att du blir hel och får tillgång till hela dig. Jag har även levt ut drömmen om att vara modell en stund och få applåder när jag gått på röda mattan. Det var väldigt utmanande och läskigt och samtidigt väldigt tillfredsställande och kul. Så vad drömmer du om i hemlighet som du trycker ner med olika förklaringar? lyssna inåt och skriv ner vad du vill göra på din “Bucketlist” dvs din drömlista.

Här är några bilder på min timme av fame på röda mattan, tillåt dig att njuta av det du längtar efter, strunta i Jante och andra neggisar och kasta dig ut.