fbpx

 

Glada kunder

 

SPINDELN ÄR ETT FANTASTISKT HJÄLPMEDEL

“Jag vill berätta om Kia Helles, hon är min coach och hon kan säkert bli din coach också. Hon har hjälpt mig att ta fram min spindel, vad det är kan du läsa om på hennes sida. Det är ett fantastiskt hjälpmedel att ha i livet. Kia är kärleksfull tuff, varm, utmanande, kreativ, intuitiv ja rent ut fantastisk, tycker jag. Jag rekommenderar henne å det varmaste.

Anneli Zachrisson – Stockholm

www.älskbar.se

 

JAG HAR FÅTT NYA PERSPEKTIV

Kia har fört våra samtal fråmåt med stor intuition och lyhördhet. Efter varje gång känner jag mig upplyft med nya perspektiv på det som är mest aktuellt för tillfället, även om jag inte ens var medveten om det själv innan.

Eva Hgnestad – Ledarskaps utbildare

 

SPINDELN ÄR IHOPVÄVD I ALLT

Den känslan av att hela spindeln är ihop vävd i alla sina delar, ger mig andra och nya väga till tillit. Kia är magisk SÅ fråga henne om Lifespidersystem och be henne berätta mer. 

JANA MALM  – Kreativ problemlösare 

 

MIN SPINDEL HAR FÖRÄNDRAT MITT LIV I GRUNDEN

Kia är en mycket kompetent coach som lägger ned mer tid än överenskommet på sina kunder. Coach samtalen inom LifeSpider har varit mycket givande och har förändrat mitt liv i grunden. Jag är mycket tacksam för vår tid tillsammans.

Niklas  Lindblom – SaaS CRM & Streamlined Quoting

 

MIN SPINDEL HAR BYGGT VIDARE I MITT UNDERMEDVETNA 

Jag har deltagit i gruppcoaching med Kia som är oerhört lyhörd och kunnig. Spindelkonceptet, även om jag endast har nosat på det, ger en inblick i vad JAG vill göra med mitt liv. Tack vare att det är nedskrivet ligger det och gror nya blad. Så när jag tittar på min spindel märker jag att jag har byggt vidare i mitt undermedvetna. Endera i rätt riktning, eller utvecklat sidoområden. Kia är en perfekt coach som uthålligt och kärvänligt påminner om att titta på spindeln och jobba vidare med den. Dessutom, en mer jordnära coach får man leta efter. Jag ger mina allra bästa rekommendationer!

Claudia Helms – Certifierad Scrum Master (PSM1) – konstnär

 

INTENTIONERNA GER MIG LIVSUPPGIFTER

Tack Kia för allt du hjälpt mig förstå mig själv. När jag kontaktade Kia var jag i ett mörker och visste inte varför jag kände så mycket rädslor i min kropp. Jag förstod att det var stress, att mitt nervsystem gick på högvarv, att mina drivkrafter levde ett eget liv utan styrning och uppgifter. Jag undrade vad livet gick ut på och om jag har ett syfte här på jorden.  Nu när jag vet mina syften så är allt mycket lugnare. Kroppen kan läka i ett icke hottillstånd. Glädjen och modet tar plats att möta känslor och välja tankar. Kia är tuff men ändå ödmjuk, klok, klarsynt och samtidigt så trygg och lugn. Spindelprogrammet tog mig steg för steg mot mig själv, mina drivkrafter och livssyften. Tillit är min vän, mitt liv har syften. Jag är lugn, vet varför jag är här och att jag kan göra det jag drömmer om. Tack och fina Kia för jag fick göra denna resa tillsammans med dig och rekommendationer varmt. 

Ann-Charlotte Larsson – Samtalsterapeut, Ystad

 

NU VET JAG HUR JAG SKA GÅ VIDARE STARK OCH MODIG

Medberoendet hade verkligen satt sina spår. För sju månader sen satt jag fast. Jag visste vare sig ut eller in. Något kändes helt fel men jag förstod inte vad det var.
Det var då jag fick kontakt med dig, Kia du har lärt mig så mycket på så kort tid. Du har på ett magiskt sätt hjälpt mig att förstå mig själv och även fått mig våga vara sårbar. Det har gjort mig modig och säker, nyfiken och stark. Jag är så tacksam för att du hjälpt mig att hitta hem till mig själv. Nu när jag har min Livsspindel vet jag med enkelhet hur jag ska gå vidare i mitt liv.

Anna Larsson – Nyköping

 

KIAS LUGN OCH NÄRVARO KÄNNS

Kia har ett stort lugn och en närvaro som känns. Hon plockar skickligt ut det som behöver lyftas i samtalet. Jag rekommenderar varmt Kia som coach!

Agneta Wahlström – Ihr

www.introvert.se

JAG BEHÖVDE BLI EN MER HÅLLBAR MÄNNISKA

Med stor professionalitet och medkänsla ställer Kia det rätta frågorna som gör att processer i ditt inre sätts igång. Det har hjälpt mig att se på mig själv med nya ögon, få kunskap och insikter om hur jag behöver utvecklas för att må bra. Det blir till vägledning i alla delar i livet, både i mitt privatliv såväl som i mitt arbetsliv. Att få coching via Skype är bara en fördel. Jag kom snabbt igång med arbetet med mig själv och den förändring jag behövde göra för att bli en mer hållbar människa. Tusen tack för att du öppnade ett insiktsfullt fönster.

Carina VD i ägarlett bolag – Göteborg

 

EVEN IF YOU THINK YOU ARE ON THE RIGHT PATH, YOU’LL SHINE EVEN MORE

Kia thank you. I’m so impressed and inspired by the coaching session i had with the Wonderful Kia. Even though it was just a brief coaching session, we arrived to some real clarity. Things I knew and know but didn’t apply and getting over obstacles stuck in the mind. I look forward to more meetings with her and defintely recommend that you have a session/program with here even if you think that you are totally on the right path = you’ll come out shining even more. Or if you uncertain about which way to go, it’s a no brainer.

Neil Edwin Rhoode – Frösön, South Africa

SÅ TACKSAM ATT HA SLÄPPT GAMLA MÖNSTER

Jag är så tacksam att jag har kommit i kontakt med Kia och hennes kompetenser och varsamma stöd. Vilket har varit en knivskarp dissekering av illusioner som jag har levt med länge. Att se Chock – reflektion – val  på ett ärligt sätt och sluta fly tillbaka till gamla mönster som inte fungerar längre. Med Kia som coach väljer jag att se sanningen och får alltid ett stöd i mina val. Jag gick med i Kias spindelgrupp eftersom jag har sett Kias egna stora förändringar. Det blev fina, lärorika möten tillsammans i gruppen med Kia som självklar ledare på sitt finstämda sätt.

Kajsa Eriksson – Göteborg

MED LITE PERSPEKTIV KÄNNS DET FANTASTISKT BRA

Tack Kia för den fantastiska coachingen. Det blev verkligen samtal som gav mig djupa insikter. Att kunna plocka fram vad jag vill med mitt liv var oerhört värdefullt. Känslan blev nästan övermäktig att ta in, men med lite perspektiv så känns det fantastiskt bra. Så tack igen Kia.

Matte Höglund – Gävle

KIAS COACHING ÄR SOM BALSAM FÖR SJÄLEN

Kia ger dig inte nödvändigtvis vad du vill ha. Hon ger dig vad du behöver, vilket är så mycket bättre. Att bli coachad av henne är som balsam för själen. Det vi tagit upp under coachngen kommer jag att bära med mig länge. länge.

Marie Hagberg

www.hjalpenjournalist.nu

www.natverkspodden.se

IDAG HAR JAG EN STABIL PLATTFORM ATT STÅ PÅ

Kia coachar på ett inkännande och mjukt men bestämt sätt. Hon utmanar och pushar dig framåt med uppmuntran och får igång din tankeprocess på ett djupare plan. Min resa i spindelcoachningen har varit utmanande, lärorik och känslosam. Allt från rädsla, tårar och många, många skratt. Idag har jag en stabil plattform att stå på. Tack Kia!

Eva Persson – Uddevalla

KIA HAR HJÄLPT MIG ATT FÅ TILLGÅNG TILL HELA MIG

Varje coaching tillfälle har varit en stor aha upplevelse och med ett leende på läpparna har jag insett varför jag agerar och reagerar som jag gör. När jag träffade Kia var jag utbränd och väldigt vilsen i livet. Att få min spindel gjord har gett mig en enorm styrka och insikter om mig själv och varför jag blev utbränd. Nu när jag vet vilka mina drivkrafter är gör jag val som är mer i linje med vem jag är och vad jag mår bra av. Jag har vågat ta steget fullt ut och följa min passion att hjälpa människor. Jag rekommenderar Kia från hela mitt hjärta 

Sandra Sasic Hypnoterapeut

www.wimira.se

JAG VÅGAR STÅ I MIN EGEN KRAFT

Att bli coachad är en utmaning, en berg-och-dalbana och spindelcoaching är snäppet värre! Jag har blivit coachad vid åtta sessioner av Kia Helles och tagit fram min spindel, ingen session var den andra lik.  Min impuls ville säga STOPP, men stannade kvar och lät Kia rota och peta i det glömda, gömda. Kia verkligen lyssnade på mig, inväntade med lugnt tålamod mina svar och insikter som kom upp till ytan, det var okej att vara liten, gråta. Med pepp och omtanke kunde vi vända det jobbiga till något bättre, till förmågor, styrkor, och till mening. Tillsammans med Kia har jag vuxit flera meter och vågar stå i min egen kraft och mina livsintentioner. Vi hittade mina dolda skatter! Är du nyfiken på coaching och Kia? Tveka inte, jag rekommenderar henne å det varmaste. Tack Kia från djupet av mitt hjärta!

Carina Hermansson Coach/EFT/Intuitiv creative healer/Vedic Art/

www.carinahermansson.se

 

JAG KÄNDE MIG SEDD FÖR FÖRSTA GÅNGER PÅ RIKTIGT

“Jag har gått i terapi förut, men med Kia kände jag mig sedd för första gången på riktigt. Hon såg både mig och den lilla flickan som fanns kvar i mig och behövde bli tröstad. Jag känner ett stort förtroende för Kia och våra samtal har hjälpt mig att få en nystart i livet”

Lisa 43 Författare – Stockholm

JAG HAR VUXIT SOM MÄNNISKA OCH I MIN SJÄLVKÄRLEK

“Kia har gett mig en kärleksfull och givande coahing, jag har lärt mig att sätta gränser som lett till att jag har vuxit som människa och älskar mig själv i en betydligt större utsträckning än innan och förstår och kan påverka vilka jag-tillstånd jag befinner mig i. Jag har bearbetat sorg och saknad genom att skriva, vilket var mycket kraftfullt och helande. Så tacksam från djupet av mitt hjärta”

Ingela Videblad – Karlskrona

JAG HAR FÅTT KONKRETA VERKTYG FÖR MITT PERSONLIGA VÄXANDE

“Jag är tacksam att jag har fått glädjen att fått möta dig som övningsklient via Skype, det var som att träffa dig IRL. Och det gav mig en fin anledning att sätta igång Skype. Många intressant reflektioner och konkreta verktyg för mitt personliga växande. Tack för det! Jag kan varmt rekommendera Kia Helles som en kompetent och bra terapeut i E-terapi.”

Ann Widen – Stockholm