Glada kunder

KIAS LUGN OCH NÄRVARO KÄNNS

”Kia har ett stort lugn och en närvaro som känns. Hon plockar skickligt ut det som behöver lyftas i samtalet. Jag rekommenderar varmt Kia som coach!”

Agneta Wahlström – Ihr

www.introvert.se

EVEN IF YOU THINK YOU ARE ON THE RIGHT PATH, YOU’LL SHINE EVEN MORE

“Kia thank you. I’m so impressed and inspired by the coaching session i had with the Wonderful Kia. Even though it was just a brief coaching session, we arrived to some real clarity. Things I knew and know but didn’t apply and getting over obstacles stuck in the mind. I look forward to more meetings with her and defintely recommend that you have a session/program with here even if you think that you are totally on the right path = you’ll come out shining even more. Or if you uncertain about which way to go, it’s a no brainer.”

Neil Edwin Rhoode, Frösön, South Africa

SÅ TACKSAM ATT HA SLÄPPT GAMLA MÖNSTER

“Jag är så tacksam att jag har kommit i kontakt med Kia kompetenser och varsamma stöd som även omfattar knivskarp dissekering av illusioner som jag har levt med länge. Chock – reflektion – val, att se det ärligt och tacka för den gåvan eller att fortsätta fly tillbaka till mina gamla mönster som inte fungerar längre. Med Kia som coach väljer jag att se sanningen och får alltid ett stöd i mina val. Jag gick med i Kias spindelgrupp eftersom jag har sett Kias egna stora förändringar. Det blev fina, lärorika möten tillsammans i gruppen med Kia som självklar ledare på sitt finstämda sätt”

Kajsa Eriksson – Göteborg

MED LITE PERSPEKTIV KÄNNS DET FANTASTISKT BRA

“Tack Kia för den fantastiska coachingen. Det blev verkligen samtal som gav mig djupa insikter. Att kunna plocka fram var jag vill med mitt liv var oerhört värdefullt. Känslan blev nästan övermäktig att ta in, men med lite perspektiv så känns det fantastiskt bra. Så tack igen Kia”

Matte Höglund, Gävle

KIAS COACHING ÄR SOM BALSAM FÖR SJÄLEN

“Kia ger dig inte nödvändigtvis vad du vill ha. Hon ger dig vad du behöver vilket är så mycket bättre att bli coachad av henne är som balsam för själen. Det vi tagit upp under coachngen kommer jag att bära med mig länge. länge”

Marie Hagberg

www.hjalpenjournalist.nu

www.natverkspodden.se

IDAG HAR JAG EN STABIL PLATTFORM ATT STÅ PÅ

Kia coachar på ett inkännande och mjukt men bestämt sätt. Hon utmanar och pushar dig framåt med uppmuntran och får igång din tankeprocess på ett djupare plan. Min resa i spindelcoachningen har varit utmanande, lärorik och känslosam. Allt från rädsla, tårar och många, många skratt. Idag har jag en stabil plattform att stå på. Tack Kia!

Eva Persson Uddevalla

KIA HAR HJÄLPT MIG ATT FÅ TILLGÅNG TILL HELA MIG

“Varje coaching tillfälle har varit en stor aha upplevelse och med ett leende på läpparna har jag insett varför jag agerar och reagerar som jag gör. När jag träffade Kia var jag utbränd och väldigt vilsen i livet. Att få min spindel gjord har gett mig en enorm styrka och insikter om mig själv och varför jag blev utbränd. Nu när jag vet vilka mina drivkrafter är gör jag val som är mer i linje med vem jag är och vad jag mår bra av. Jag har vågat ta steget fullt ut och följa min passion att hjälpa människor. Jag rekommenderar Kia från hela mitt hjärta” 

Sandra Sasic Hypnoterapeut

www.wimira.se

JAG VÅGAR STÅ I MIN EGEN KRAFT

“Att bli coachad är en utmaning, en berg-och-dalbana och en spindelcoaching är snäppet värre! Jag har blivit coachad vid åtta sessioner av Kia Helles och tagit fram min spindel, ingen session var den andra lik. En del gånger har min instinkt velat säga STOPP jag orkar inte, men stannat kvar och låtit Kia rota och peta i det glömda, gömda. Varför stannade jag då kvar i det som gjorde ont och var jobbigt att uttrycka? Jo, för att Kia verkligen lyssnade på mig, hon inväntade med lugnt tålamod mina svar, mina insikter. Hon tog hand om mig och det som kom upp till ytan, det var okej att gråta och vara liten. Sedan fick jag alltid pepp, omtanke och tips om hur jag kan vända det jobbiga till något bättre. Tillsammans med Kia har jag vuxit flera meter och börjar nu mer och mer våga stå i min egen kraft och mina livsintentioner. Hon har hittat mina dolda skatter! Är du nyfiken på coaching och Kia? Tveka inte, jag rekommenderar henne å det varmaste. Tack Kia från djupet av mitt hjärta!

Carina Hermansson Coach/EFT/Vedic Art

www.carinahermansson.se

 

 

 ETT FANTASTISKT HJÄLPMEDEL

“Jag vill berätta om Kia Helles, hon är min coach och hon kan säkert bli din coach också. Hon har hjälpt mig att ta fram min spindel, vad det är kan du läsa om på hennes sida. Det är ett fantastiskt hjälpmedel att ha i livet. Kia är kärleksfull tuff, varm, utmanande, kreativ, intuitiv ja rent ut fantastisk, tycker jag. Jag rekommenderar henne å det varmaste.

Anneli Zachrisson

www.älskbar.se

Stockholm

 

JAG KÄNDE MIG SEDD FÖR FÖRSTA GÅNGER PÅ RIKTIGT

“Jag har gått i terapi förut, men med Kia kände jag mig sedd för första gången på riktigt. Hon såg både mig och den lilla flickan som fanns kvar i mig och behövde bli tröstad. Jag känner ett stort förtroende för Kia och våra samtal har hjälpt mig att få en nystart i livet”

Lisa 43 Författare – Stockholm

JAG HAR VUXIT SOM MÄNNISKA

“Kia har gett mig en kärleksfull och givande coahing, jag har lärt mig att sätta gränser som lett till att jag har vuxit som människa och älskar mig själv i en betydligt större ut än innan och förstår och kan påverka vilka jag-tillstånd jag befinner mig i. Jag har bearbetat sorg och saknad genom att skriva, vilket var mycket kraftfullt och helande. Så tacksam från djupet av mitt hjärta”

Ingela Videblad – Karlskrona

JAG HAR FÅTT KONKRETA VERKTYG FÖR MITT PERSONLIGA VÄXANDE

“Jag är tacksam att jag har fått glädjen att fått möta dig som övningsklient via Skype, det var som att träffa dig IRL. Och det gav mig en fin anledning att sätta igång Skype. Många intressant reflektioner och konkreta verktyg för mitt personliga växande. Tack för det! Jag kan varmt rekommendera Kia Helles som en kompetent och bra terapeut i E-terapi.”

Ann Widen – Stockholm