Glada kunder

Läs vad mina kära klienter har sagt och vilken skillnad det har blivit för dem.

EVEN IF YOU THINK YOU ARE ON THE RIGHT PATH, YOU’LL SHINE EVEN MORE

Kia thank you. I’m so impressed and inspired by the coaching session i had with the Wonderful Kia. Even though it was just a brief coaching session, we arrived to some real clarity. Things I knew and know but didn’t apply and getting over obstacles stuck in the mind. I look forward to more meetings with her and defintely recommend that you have a session/program with here even if you think that you are totally on the right path = you’ll come out shining even more. Or if you uncertain about which way to go, it’s a no brainer.

 Neil Edwin Rhoode, Frösön, South Africa 

IDAG HAR JAG EN STABIL PLATTFORM ATT STÅ PÅ 

Kia coachar på ett inkännande och mjukt men bestämt sätt. Hon utmanar och pushar dig framåt med uppmuntran och får igång din tankeprocess på ett djupare plan. Min resa i spindelcoachningen har varit utmanande, lärorik och känslosam. Allt från rädsla, tårar och många, många skratt. Idag har jag en stabil plattform att stå på. Tack Kia!

Eva Persson Uddevalla

KIA HAR HJÄLPT MIG ATT FÅ TILLGÅNG TILL HELA MIG

“Varje coaching tillfälle har varit en aha upplevelse och ett stort leende på läpparna när jag insett varför jag agerar och reagerar som jag gör. När jag precis träffade Kia var jag utbränd och väldigt vilsen i livet. Att få min spindel gjord har gett mig en enorm styrka och insikter om mig själv och varför jag blev utbränd. Nu när jag vet vilka mina drivkrafter är gör jag val som är mer i linje med vem jag är och vad jag mår bra av. Jag har vågat ta steget fullt ut och följa min passion att hjälpa människor. Jag rekommenderar Kia från hela mitt hjärta” 

Sandra Sasic Hypnoterapeut

www.wimira.se

MED LITE PERSPEKTIV KÄNNS DET FANTASTISKT BRA

“Tack Kia för den fantastiska coachingen. Det blev verkligen samtal som gav mig djupa insikter. Att kunna plocka fram var jag vill med mitt liv var oerhört värdefullt. Känslan blev nästan övermäktig att ta in, men med lite perspektiv så känns det fantastiskt bra. Så tack igen Kia”

Matte Höglund, Gävle

KIAS COACHING ÄR SOM BALSAM FÖR SJÄLEN

“Kia ger dig inte nödvändigtvis vad du vill ha. Hon ger dig vad du behöver vilket är så mycket bättre att bli coachad av henne är som balsam för själen. Det vi tagit upp under coachngen kommer jag att bära med mig länge. länge”

Marie Hagberg

www.hjalpenjournalist.nu

www.natverkspodden.se

JAG VÅGAR STÅ I MIN EGEN KRAFT

“Att bli coachad är en utmaning, som en berg-och-dalbana och en spindelcoaching är snäppet värre! Jag har blivit coachad vid åtta sessioner av Kia Helles och tagit fram min spindel, ingen session var den andra lik. En del gånger har min instinkt velat säga STOPP jag vill inte längre, jag orkar inte mer, men stannat kvar och låtit Kia rota och peta i det glömda, gömda.  Varför stannade jag då kvar i det som gjorde ont och var jobbigt att uttrycka? Jo, för att Kia verkligen lyssnade på mig, hon inväntade med lugnt tålamod mina svar, mina insikter. Hon tog hand om mig och det som kom upp till ytan, det var okej att gråta och vara liten. Sedan fick jag alltid pepp, omtanke och tips om hur jag kan vända det jobbiga till något bättre. Tillsammans med Kia har jag vuxit flera meter och börjar nu mer och mer våga stå i min egen kraft och mina livsintentioner. Hon har hittat mina dolda skatter! Är du nyfiken på coaching och Kia? Tveka inte, jag rekommenderar henne å det varmaste. Tack Kia från djupet av mitt hjärta!

Carina Hermansson Coach/EFT/Vedic Art

www.carinahermansson.se