úéimg_6369

Det är mycket prat om egot nuförtiden, egot som måste bort, egot är dåligt etc. Vad tänker du om egot? Jag googlar på ego och då står det bla att det betyder jag. Jaget är väl den fysiska personen. Hur kan då egot vara dåligt? Det var inget jag lärde mig i skolan, om hur det är att vara människa. Om mitt värde och hur jag lever mitt bästa liv. Om egot är dålig då är väl hela jag dålig? Eller? Kan det vara orsaken till dålig självkänsla och psykisk sjukdom? Att vi säger att egot är dåligt? Att vara sjuk, dålig etc Varför ska det bort? Ska hela jag bort då?  är det det jag försökt hela livet i kamouflerande anorexi, att inte finnas eller ta emot.  Inte vara arrogant, förhäva sig, eller tro att du är något. Eller vara en besserwisser. Att försöka utplånas, trycka ner kraften och anpassa istället. Är det så det blir då? Det känns som det fattas något, något väldigt viktigt.