fbpx

Samtalsterapi, Mentorskap & Handledning

Ibland behöver du ta hand om
ditt inre barn oavsett om du är
ledare, coach, healer, terapeut, företagare
Jag behöver det

Samtalsterapi & Stöd

Fint att du tittar in här, det kanske betyder att du är nyfiken eller att du just nu behöver lite extra stöd. För att kunna uttrycka det som skaver eller att det är något som gör ont i själen. Att få hjälp med att sätta ord på det som hänt eller du har upplevt kan göra stor skillnad för att komma vidare och göra det som du egentligen vill göra.

De kan vara förluster av olika slag, eller livsförändringar du står inför eller gamla saker som kommer upp till ytan och vill bli läkta. Då kan det vara skönt att ha en trygg plats att landa i, att bli hållen och buren i en stund, och låta själen få vila, tills du kan bära dig själv igen.

Behöver du stöd och samtalsterapi och en stunds själslig vila, att få uttrycka dig, bara vara? Behöver du få gråta eller reda ut tankar och känslor?  Behöver du hitta dig själv igen är du varmt välkommen att höra av dig så ser vi vad vi kan göra tillsammans för att du ska hitta hem till dig själv igen.

 

“The wound is the place where the Light enters you.” RUMI

Ge dig själv tid att läka och ta hand om dig själv, så kommer det som är svårt just nu vara det som gör dig som starkast.

PRISER

  • Samtalsterapi i grupp max 5 eller enskilt 
  • Rädslogrupp 4 sessioner a 90 minuter max 4 personer 3900 kr / person.

Vi tittar på de olika rädslorna som kan ligga och styra ditt liv och hur du kan bli av med dem.

Behovsrädslor – Drivkraftsrädslor – Intentionsrädslor och – Framgångsrädslor

Du får arbetsmaterial och övningar mellan gångerna som gör att du kommer framåt och inte bara lär dig mentalt utan även släpper taget om dem.

Enskilda sessioner 1600 kr per session a 90 minuter

Mentorskap & Handledning

Ibland behöver man ha någon som har gått före och visar vägen, någon som har varit med och kan vara en mentor eller handledare. För att komma vidare och för att kunna hitta stöd och styrka i det som redan fungerar. Att få hjälp att se det som är bra, ta fram kunskap, förmågor  egenskaper som kanske blivit gömda under rutiner, möten och kreativ blockering. Med Lifespiderssystems metod kommer du att ta dig själv och/eller ditt team till ett nytt paradigm och kunna möte ditt yrkesliv på en helt ny nivå.

Mentorskap

Jag erbjuder mentorskap för att bolla med dig eller företaget, och komma framåt med nya visioner och att hitta ett nytt ledarskap, både inre och yttre. För att stärka det som redan är bra men kanske inte kommer fram på bästa sätt.

Handledning

Du kanske arbetar med projekt, med människor i svåra situationer eller behöver förstärkning i ditt eget yrkesmässiga liv. För att komma vidare och få feedback på ditt arbeta och ditt yrkesutövande eller med relationella frågor.

PRISER

1 session 1600 kr för företag exkl moms

5 sessioner 8000 kr för företag exkl moms

Andra lösningar finns enligt överrenskommelse.