fbpx

Självledarskap

 

Leder du dig själv eller följer du andra? Från rädsla till framgång

Lyssna på dig själv och hitta ditt självledarskap

Att leda dig själv är det viktigaste du kan göra för att kunna skapa ditt bästa liv. För att kunna säga ja till det du vill ha mer av och till det som fungerar behöver du veta vad det är som styr dig. Ditt liv har livssyften som väntar på att förverkligas och då kanske rädslor hindrar dig att vara din egen ledare och support för ta dig själv dit du vill. För att kunna ta alla viktiga beslut och paradoxalt nog leva i tillit till att det du är här för att göra, behöver du kunna leda dig själv.

Om du känner att du inte har tillgång till din egen kraft utan är beroende av andra för att leva ett rikt liv, kan det hända att du har ett medberoende. Det kan man ha i olika grad och det betyder att du kanske lever genom andra eller tar hand om andra så du glömmer att ta hand om dig. Eller är styrd av olika medvetna eller omedetna rädslor som hindrar dig att komma dit du vill.

Istället för att äga ditt eget liv, dina drömmar och intentioner, och inte ha egna visioner eller fullt ut kunna ta ansvar för ditt eget liv, kanske du tappar kraft, livslust och kreativitet.

När du lärt dig göra det, har du sinnesro och leder dig själv och ditt liv med mod att förändra det som inte leder dit du vill. Du är i kontakt med dig och är förbered att skapa det liv som du är här för att leva.

Yes läs mer

PRISER

LEVLA UPP DITT LIV

SCP Självledarskaps program 8 moduler inkl åtta gruppcoaching sessioner och certifikat

 90 minuter coaching ingår

grupp eller enskilt 7200/per/person

Coaching paket 1. 6 sessioner a 60 minuter 8.900 kr

eller enligt önskemål

Enstaka session 1600 kr st