Glada kunder

 

HAPPY CLIENTS
"Tack Kia för den fantastiska coachingen. Det blev verkligen samtal som gav mig djupa insikter.
Att kunna plocka fram var jag vill med mitt liv var oerhört värdefullt. Känslan blev nästan övermäktig att ta in, men med lite perspektiv så känns det fantastiskt bra.
Så tack igen Kia" 
Matte Höglund, Gävle
 
"Kia coachar på ett inkännande och mjukt men bestämt sätt.
Hon utmanar och pushar dig framåt med uppmuntran och får igång din tankeprocess på ett djupare plan.
Min resa i spindelcoachningen har varit utmanande, lärorik och känslosam. Allt från rädsla, tårar och många, många skratt.
Idag har jag en stabil plattform att stå på. Tack Kia!"
Eva Persson, Uddevalla
 

"Kia ger dig inte nödvändigtvis vad du tror vill ha. Hon ger dig vad du behöver, vilket är så mycket bättre! Att bli coachad av henne är som balsam för själen. Det vi tagit upp under våra sessioner kommer jag att bära med mig länge, länge.
Marie Hagberg, Hjälp en journalist

 

”Jag har gått i terapi förut, men med Kia kände jag mig för första gången sedd på riktigt. Hon såg både mig, och den lilla flicka som fanns kvar i mig och behövde bli tröstad. Jag känner ett stort förtroende för Kia och våra samtal har hjälpt mig att få en nystart i livet”
Lisa 43, Stockholm

 

”Kia har gett mig en kärleksfull och givande coaching. Jag har lärt mig sätta sunda gränser, som lett till att jag har vuxit som människa och älskar mig själv i betydligt större utsträckning än innan och förstår och kan påverka vilka jag-tillstånd jag befinner mig i. Jag har även bearbetat sorg och saknad genom att skriva, vilket var mycket kraftfullt och helande. Så tacksam från djupet av mitt hjärta.”
Ingela Videblad, Karlskrona

 

”Jag är tacksam att jag har fått glädjen att möta dig Kia som övningsklient. Visserligen via Skype fast det nästan varit som att träffa dig IRL. Det blev en fin anledning för mig att sätt igång Skype. Kia är en mycket klok och inkännande människa med fin närvaro, med många intressanta grundade reflektioner att dela med sig av och konkreta verktyg för mitt personliga växande. Tack för det! Jag kan varmt rekommendera Kia som en kompentent och bra terapeut i E-terapi.”
Ann Widen, Stockholm

Det vill jag också ha

4/VbdrEYm0ssIA0Ufw0gW2iIORIPaRuFCzftvY_7cOPms