Om Kia Helles

Kias mission

Vackra vän, din själ längtar efter dig, att du ska lyssna och vända dig inåt, för du har ett budskap att förmedla och ditt liv har ett uppdrag. Det är dags kära du att leta fram det. Det börjar bli dags. 

Något stort är på väg att hända. Jag vet för jag har känt som du, rösten som ropar, skavet i själen, egot som härjar. När jag började lyssna på mig själv och lät egots drivkrafter få de uppgifter som de hade längtat efter hände magiska saker. 

Vem är Kia

Kia är en varm och själfull coach med stort hjärta som hjälper sina kunder att uppleva sin egen storhet, sin kreativitet och lekfullhet. Kia hjälper till att hitta anledningen till att du föddes, dina drivkrafter och livssyften och att manifestera dina vildaste drömmar.

Kia Helles är nyfiken och varmt rekommenderad självledarskaps och LifeSpider coach som ”walk the talk” och arbetar bla med attraktionslagen som verktyg att nå och manifestera drömmar och livsintentioner, dvs dina livssyften och varför du är här. Kia har en examen i kulturgeografi och Appreciative Inquiry, samtalspedagog, självledarskaps och Lifespider Coach. Hon är även HSP dvs högkänslig och vet hur det är att ha ett sinne som tar in intryck med full styrka och bearbetar det som upplevts på ett mycket djupare plan än vanligt. 

 

Varför gör hon på detta viset?

Kia är genuint intresserad av människor och hur de är funtade.  Samtalsterapeut och mentor, med stor erfarenhet av ”vuxna barn” arbete och medberoende som är ett annat ord för brist på självkärlek och självledarskap.  Hon hjälper sina klienter att läka och hitta styrkan i sig själva och att få kontakt med sig själv och andra så att de kan leva sin dröm. Hennes erfarenhet att leva utomlands hjälper hennes klienter att hantera kulturskillnader och att lära sig att se det bästa ur varje situation.

Hur går det till? 

Jag tar dig i handen och är med dig hela vägen och leder dig till den plats där du kan vara sitt absolut bästa jag. Oavsett om du är entreprenör , företagsledare, anställd, coach, terapeut, ensamstående mamma eller helt enkelt bara har fått nog av att anpassa dig och längtar efter att leva din dröm. För du vet att det finns mer därute att hämta så du har kommit rätt. Jag vet för jag har varit där själv, sökt och letat, frustrerad och uppgiven tills jag en dag hittade Lifespider System som hade den saknade länken som fattades i mitt liv. Vill du också hitta den? 

 

Kom så kör vi! 

 

 

4/VbdrEYm0ssIA0Ufw0gW2iIORIPaRuFCzftvY_7cOPms