Möjligheter

Hur tänker man utanför boxen?

Hitta energi och projekt i ditt liv som skapar mening. Eller är utanför boxen det nya ”på riktigt”? IMG_2116[1] tulpaner

Vad är på riktigt? egentligen? Vi tror att det som är, är det som är rätt och riktigt. Tänk om det finns en annan verklighet, som se likadan ut men ändå inte. Flummigt? det är det inte, det är egentligen det enda sanna. Om vi var sanna i oss själva och lyssnade på vårt hjärta, den lilla kloka rösten som vet allt. Utan alla måsten, borden och kulturellt anpassade regler och antaganden. Tänk om alla bokstavs diagnoser är människor som är här för att lära oss att det är något fel på systemet och att vi behöver anpassa samhället till att få finnas som vi är, att kunna skapa, leva och njuta av livet.

Möjligheter är det som händer när du antingen har gett upp eller erkänner för dig själv att du längtar efter något mer. Att kapitulera inför kontrollen och bara andas. Det finns möjligheter i alla situationer om du tror att det gör det. Om du har tillit. Hur skulle det vara om du kunde få tillgång till hela dig, alla dina unika gåvor, att kunna använda dina egenskaper och drivkrafter helt och fullt. Utan att behöva tänka på titlar, rubriker och förutfattade meningar och normer om  hur det borde vara. Att bejaka att det är ok att vara som man är, at man duger, att man var ok redan från början. Hur var det när du var liten? vad drömde du om? vad kunde du inte bli att göra?

Om du gillar blogginnehållet så dela gärna.

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4/VbdrEYm0ssIA0Ufw0gW2iIORIPaRuFCzftvY_7cOPms