Utan ditt ego förlorar du ditt ledarskap

När vi inte har kontakt med våra drivkrafter så förnekar vi en kraftfull sida av oss själva. Vi förblir halva om vi är rädda för egot och vad det ska ställa till med. egot Det är egentligen inte den som ställer till utan den är neutral full med driv och kraft. När egot inte har någon kontakt med en intention så finns det inget att hänga upp syftet med det du gör på. Utan kontakt med ditt ego förblir du medberoende, försvagad och lättpåverkad av yttre händelser och lockelser, du lever ditt liv utan att styra det själv.

Du behöver ha kontakt med ditt ego för att kunna leda ditt eget liv, egot behöver samarbete med din själv för att ha en riktning. allt hänger på ledarskapet, har du inget faller det, har du ett starkt ledarskap kan du göra det du längtar efter och ha makten över ditt eget liv. När du har kontakt med själens intention så använder du egots drivkrafter till att manifestera det du har som livsuppdrag. Då skapar du mening eller rättare sagt du gör det du är här för att göra. Ditt liv har en mening, och du har ett alldeles speciellt budskap till världen.

När vi inte har kontakt med själen har inte egot något specifik uppgift, då blir vi utbrända, trötta, utmattade och det kan kännas meningslöst det vi håller på med. Vi letar efter mening och tror att det är oss själva det är fel på. Det är aldrig oss det är fel på bara det vi gör.

Om du gillar blogginnehållet så dela gärna.

4 comments on “Utan ditt ego förlorar du ditt ledarskap”

 1. Karin Svara

  Jag har lite svårt för ordet ego. Det låter så egotrippat Jag har svårt för vår tids egofixering. Jag tror världen aldrig blir bättre förrän vårt driv utgår från vår medmänniska, dock utan att glömma våra egna behov alldeles. Men det är kanske så du menar.

  • Kia Helles Svara

   Hej Karin, jag kan förstå det, för det har blivit ett laddat ord, fast egentligen betyder ego, jag. Håller helt med dig att världen inte blir bättre förrän vårt driv utgår inifrån oss, att vi tar hand om våra behov, och våra drivkrafter får finnas, då kan vi möta andra utan att konkurrera bla.

 2. Tess Mabon Svara

  Intressant vinkling och användande av ordet ego. Jag får syn på det på ett, för mig, nytt sätt. Tar det med mig och låter det leka med mig mentalt, fysiskt, emotionellt och existentiellt. Så får vi se var och hur det landar.
  Tack för perspektivet!

  • Kia Helles Svara

   Hej Tess, tack själv för din fina reflektion, jag ser det som våra drivkrafter som vi inte har kontakt med, hoppas det landar fin.

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4/VbdrEYm0ssIA0Ufw0gW2iIORIPaRuFCzftvY_7cOPms