Februari madness

 

Februari kommer med ljuset

Februari är en tid då ljuset återvänder med hopp om att våren kommer i år också, även om det dröjer än. Februari ha alltid varit en månad som väckt känslor sedan jag var liten. En anledning var förmodligen att jag fyllde år i februari och äldst i klassen, det förpliktigade liksom. Det var hoppfullt att längta till kalasen. Jag drömde alltid om att alla skulle sitta i en ring och berätta vad de drömmer om, och sedan göra allt det där vi pratat om, när vi blev stora.

Längtans syfte

Många av drömmarna jag hade som liten har jag uppfyllt. Åka till Australien, bo i Spanien, hoppa bungy Jump, snorkla i barriärrevet och många fler. En av mina senaste drömmar har varit att göra en kurs på nätet, en minikurs som har mycket djup och kraft och glädje. En kurs som jag önskade att jag hade hittat när jag kände mig hopplöst utom glädje och letade efter alla svar utanför mig själv. Så med det sagt vill jag även presentera ett gäng fantastiska entreprenörer #frihetsprenörer #bloggsucce som inspirerar mig och tillsammans är vi med på ett virtuellt varuhus.

Februari Madness

Gå in och kika http://www.skapaochsalj.se/madness/ här finns en massa nyttiga och kul kurser att välja bland.

Min kurs kan du läsa om och boka (290 kr)  i länken http://www.kiahelles.se/hitta-dig-sjalv-och-din-kreativitet-2/ ha en alldeles härlig februari start och kom ihåg att det alltid finns något att fira. Jag ska fira min födelsedag och njuta, så ses vi snart. kramkram

 

 

Om du gillar blogginnehållet så dela gärna.

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4/VbdrEYm0ssIA0Ufw0gW2iIORIPaRuFCzftvY_7cOPms